Medarbetare

Våra stjärnor. Terapeuter är unika och du behöver testa dig fram tills du hittar rätt för ditt behov.

Nicklas Stockselius

Nicklas har arbetat med sin personliga utveckling i över 5års tid och har bestämt sig att han kommer fortsätta hela livet då allt förändras hela tiden. Genom att hitta sig själv och lösa sina egna gåtor med hjälp av utbildningar, böcker, föreläsningar och eget sökande kan han lättare hjälpa dig som klient.

För att din bil ska fungera behöver den rätt förutsättningar. Den behöver service och omsorg. Rätt bränsle och utrustning för olika mark och väderförhållanden. Vi som människor fungerar lika, men det är inte lika lätt att byta ut en knäled som spindelled eller byta motor som hjärta. Investera i din hälsa nu för den går inte att köpa tillbaka sen.

När du öppnar dig för han gör han allt för att hjälpa dig, att du ska vara trygg och känna dig respekterad.

Utbildningar
Cert.Massageterapeut
Idrottsmassör
Moveré tekniken
Triggerpunkter
Dry Needling Steg 1 och 2
Sann Essens
Ayurveda terapeut Steg 1-7 av 10
Allroundspirit Intution steg 2 av 4
Dornmethoden

Ronja Gustafsson (Tjänstledig)

Ronja är duktig på att se hela dig och höra vad du säger. Hennes passion är enkelhet och att leva här och nu. Samhället har utvecklats för snabbt för oss som människa att följa med. Vi behöver ta oss en stund att reflektera och vad glada för det vi har här och nu, hur ska vi annars kunna glädja oss av det vi skapar framåt?

Hon vill hjälpa dig att slappna av och få en stunds lugn och ro. En tid helt för dig själv, bara dig och ingen annan. Din tid är nu och vi behöver lära oss att säga nej. Se dig själv i spegeln och var glad för den du ser, tacksamhet är nyckeln till en mer avslappnad vardag.

Låt Ronja få hjälpa dig komma ner i varv, andas och njuta av en stunds egentid alldeles själv utan krav. Hos henne får du villkorslös kärlek i en stor ödmjuk portion.

Utbildningar
Friskvårdsmassör
Cert.Massageterapeut
Moveretekniken
Ayurveda Steg 1-7 av 10

Susanne Liehr

Susanne välkomnar dig till en 100 % individuellt utformad massagebehandling med ditt bästa i fokus. När kropp och själ är i harmoni blir du mer effektiv och har lättare för att komma på lösningar och prestera bra resultat. Vila och återhämtning är idag viktigare än någonsin. Genom vilan kan vi återgå till att återfå balansen i våra liv. Under massagen hos Susanne är det tillåtet att vara helt tyst, utan krav och bara fokusera på dina allt mer långsammare andetag.

Utbildningar
Sjuksköterska
Taktil massage
Ortopediska sjukdomar/trauman
Diplomerad friskvårdsmassör
Certifierad massör/massageterapeut
Dornmetoden

Mohamad Nouh

Mohamad kom från krigets Syrien till Sverige 2015. I Syrien var han utbildad reflexolog och åkte hem till människor som behövde hjälp med olika former av smärtor. I många av fallen handlade det om migrän.

Under 2018 fick Mohamad prova praktik hos Stockselius Praktik med goda resultat och visad kunskap. Då valde vi att hjälpa Mohamad att gå en utbildning hos Mellansveriges Massageskola och bli diplomerad friskvård massör och därefter gå en utbildning inom Dorn.

Mohamad håller fortfarande på att lära sig svenska och behöver komma ut i arbete för att bli en del av det svenska samhället. Därför har vi valt att hjälpa Mohamad och hans familj.

Vi rekommendera att prova Mohamads behandlingar under fötterna för att stimulera nervsystemet.

Utbildningar
Reflexologi i Syrien
Friskvårds Massör
Dornmetoden

Jeab Magnusson

Jeab har alltid äskat massagens effekter på henne och valde därför att utbilda sig till Friskvårdsmassör. Hon vill genom sina händer skapa det hon älskar med massage. Hon arbetar som diplomerad massör hos oss och är specialiserad på avslappning.

Utbildningar
Friskvårdsmassör

Välkommen hem till oss

Vi är en enda stor familj och hos oss ska du känna dig som hemma. Den personliga kontakten är väldigt värdefull och du ska känna dig sedd.

Kom till hit på en kvalitét säkrad massage. Öppna dörren i tid, ta ett glas vatten och känn dig som hemma. Andas och slappna av innan din massagebehandling börjar.

Vi hoppas att du känner dig som hemma, en plats där du kan slappna av och låta spänningarna lätta.

Välkommen till oss, välkommen hit, välkommen hem.

Login