Nicklas Stockselius

Nicklas har arbetat med sin personliga utveckling i över 5års tid och har bestämt sig att han kommer fortsätta hela livet då allt förändras hela tiden. Genom att hitta sig själv och lösa sina egna gåtor med hjälp av utbildningar, böcker, föreläsningar och eget sökande kan han lättare hjälpa dig som klient.

Hur mår magen, fungerar tarmen som den ska, hur är tankemönstret och hur reagerar du med känslor. Helt enkelt vad är det som gör att du har ont? Är det någon form av näringsbrist? Är det ensidig belastning i arbetet, träningen eller vardagen? Eller är det inarbetat tankemönster?

Han vill se helheten. Hur hela kroppen arbetar som ett fordon och hur vi behöver bry oss om själva och tänka efter hur vi behandlar vår kropp. Regelbundenheten sätter sina spår och han vill skapa förståelse för att livet är enkelt om vi själva vill att det ska vara det.

För att din bil ska fungera behöver den rätt förutsättningar. Den behöver service och omsorg. Rätt bränsle och utrustning för olika mark och väderförhållanden. Vi som människor fungerar lika, men det är inte lika lätt att byta ut en knäled som spindelled eller byta motor som hjärta. Investera i din hälsa nu för den går inte att köpa tillbaka sen.

När du öppnar dig för han gör han allt för att hjälpa dig, att du ska vara trygg och känna dig respekterad.

Utbildningar
Cert.Massageterapeut
Idrottsmassör
Moveré tekniken
Triggerpunkter
Dry Needling Steg 1 och 2
Sann Essens
Ayurveda terapeut Steg 1-7 av 10
Allroundspirit Intution steg 2 av 4
Dornmethoden

Login