Corona tar oss med storm.

Vill börja med att meddela att detta blir det sista blogginlägget för ett tag. Det har även meddelats på instagram och Facebook då informationen är viktig och ska stå höst upp tills denna förvirring är över.

Vi har satt upp lappar i lokalen hur vi och klienter ska tvätta händer. Så vi ber er att tvätta händerna när ni kommer in i lokalen och följa råden som står för visad hänsyn till andra. Vissa är mer rädda än andra.

Tidningarna har tagits bort för att hindra spridning, även tillbringaren med vatten, om vatten önskas kan det hämtas i köket och där står även engångsmuggar.

Vi fortsätter våran goda dagliga hygien med att tvätta och sprita händer och bänk efter varje klient. Men vi har även börjat vädra rummet så ha hänsyn om rummet är kallare än normalt. Städen av lokalen fortsätter en gång i veckan, men kontakt ytor och toaletter spritas varje dag numera.

24H regeln är borta och du kan boka av när du vill. Om du känner minsta symptom så boka av och stanna hemma, du är välkommen att boka ny tid när du har varit symptom fri 48H.

Detta gäller även oss terapeuter, vid minsta lilla symptom stannar vi hemma och ber om hänsyn om avbokning från vårt håll sker.

Jag är helt övertygad om att vi klarar av detta tillsammans. Det kommer bli tufft framöver, det finns tidpunkter i hela historien där det varit mörkt och som det ser ut nu med börser som rasar, människor varslas och hela länder är satta i karantän så kan det inte bli någon annat än tufft.

Det som är skönt är att våren är påväg, solen värmer och jag ser fram emot sommaren. Kom ihåg att bästa doktorn mot detta är sömn, djupa andetag, rikligt intag av vatten, näringstät mat och motion i skogen.

Hur ska det gå för företaget då? Ingen aning, jag funderar just nu vilka åtgärder jag ska ta och det kommer ske inom kort. Det kommer troligtvis inte se ut som det har gjort då många avbokning har kommit och det kommer troligtvis inte bli bättre. Men hur det än gång så löser jag det, för jag är inte rädd, allt löser sig med tidens gång.

Min erfarenhet och min talang kommer leva vidare på ett eller annat sätt.

Jag håller er uppdaterade via mail eller telefon om det blir ändringar i schemat.

Sist men inte minst. Passa på att njuta av det lilla. Klappa era djur, krama era barn och ta hand om det ni älskar. Lyssna på hur vinden susar, vattnet rör sig eller hur solen värmer. För i det lilla finns det stora. Ta hand om er.

Login