Om oss

Vårt mål är att känslan ska vara som hemma, vi värderar den personliga kontakten högt och du blir lyssnad på. Välkommen hit, välkommen hem.

Vi är ansluta till

Stockselius Praktik startades med en tanke. Vi vill hjälpa människor att hitta sin egen balans genom våra händer. Att hitta sig själv och förstå orsaken till smärtan vi bär på är ett mål i livet anser vi.

Nicklas och Ronja startade bolaget 2014 med visonen att skapa en bättre vardag för människor med massage i Uppsala och Uppland. De såg ett stort behov för balans då det kostar samhället miljarder kronor när människor inte mår bra och det fanns siffror som visade på att vi mår sämre och sämre, speciellt den psykiska ohälsan i allt lägre åldrar.

Vi arbetar för att skapa en miljö där individen känner sig avslappnad och hemma. Där vi lyssnar på individen, ser helheten och så långt det går hitta orsaken till smärtan du bär på.

Vart börjar det? Tanken? Känslan? Magen? Musklerna?

Hur det än började behöver vi vara nyfikna på hur vår kropp fungerar.

Ibland behöver vi sätta oss ner och känna efter. Hjärnan är vår bästa vän eller vår värsta fiende. Det fysiska och psykiska hänger ihop. En obalans visar sig i kroppen. Om vi är rädda blir vi oroliga eller värre, vi får ångest.

Känslor ger uttryck i hela kroppen och vi får en viss kroppshållning på grund av känslorna vi känner. En sak är säker, vi kan inte lösa ett problem på samma sätt som det skapades. Det behövs en förändring i livstilen. Men vad ska vi förändra?

Prova ett besök hos oss som en del av förändringen.

Hantverket vi utför med våra händer använder vi för att skapa balans inom dig, genom kroppen till knoppen. Med passion, personligutveckling och kroppens basfunktioner. Helt enkelt back to basic!

Efter en tid in i behandlandet började Nicklas se att hos vissa individer hjälper inte bara massage, han kunde massera en klients trapezius flertalet gånger med resultat just där och då. Men vid återbesöket var klientens trapezius åter spänd? Det skapade tankar hos Nicklas att det måste finnas något mer, vad har jag missat? När Nicklas började arbeta mer med helheten, prata med klienten på ett djupare plan och hitta orsaken till den spända muskeln blev massagen mer effektiv och resultatet kvarstod längre.

Vi samarbetar med olika andra aktörer i Uppsala bland annat en fysioterapeut, en sorgbearbetare och en PT. Just för att kunna hjälpa dig att hitta just det du behöver!

Med det sagt hoppas vi att få träffa dig. Du är vår lärare och vi är elever, när du har berättat något för oss och vi får dig att må bättre, då har vi lärt oss något. När vi får mer och mer kunskap kan vi hjälpa fler!

Vi vill hjälpa dig till ungdomens källa, men du behöver dricka själv. Vi vill ge dig en verktygslåda men du får skruva själv. Precis som när du anlitar en PT så får du instruktioner på vad du behöver göra men du behöver lyfta upp vikten själv och börja arbeta.

Som vår slogan lyder:
Friskvård- Ditt ansvar med våra händer.  

- Nicklas & Ronja, grundare till Stockselius Praktik.

Login